AVM'DE KLASİK RÜZGÂRI

AVM

İnegöl'ün alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi İnegöl AVM, tasarımları ve otomotiv sektörüne getirdiği yeniliklerle tüm dünyada ‘klasik' olarak kabul edilen ve koleksiyonerlerin gözdesi olmuş birbirinden özel 20 otomobile ev sahipliği yaptı.

 

 

 

Alışverişe gelenlerin sadece alışveriş yapmakla kalmayıp, sosyal ve kültürel anlamda zamanlarını değerlendirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen İnegöl AVM, estetik tasarımları, taşıdıkları ruhları ve kullanıldıkları yılları anlatan tarzlarıyla pek çok kişinin tutkusu olan 20 adet klasik otomobili İnegöllülerin izlenimine sundu.

 

YEŞİLÇAM’IN VAZGEÇİLMEZLERİ

11 Eylül Perşembe gününden itibaren 14 Eylül Pazar gününe kadar İnegöl AVM’de izlenime sunulan klasik otomobilleri görmeye gelen İnegöllüler, eski dönemlerde kullanılan, şimdilerde antika olarak değerlendirilen efsane otomobilleri hem yakından görme şansı buldular hem de bir anı olması için fotoğraf çekindiler. Bir zamanlar gıpta ile bakılan, İzzet Günay, Belgin Doruk, Ayhan Işık, Zeki Müren, Filiz Akın gibi ünlülerin rol aldığı Yeşilçam filmlerinde sıkça görülen efsane klasik otomobillerden oluşan sergi, İnegöl AVM müşterilerine bir nostalji yaşatarak geçmişe götürdü.

 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD)’nin üyeleri ve İnegöl’deki Yıldız Otomotiv, Cansever Otomotiv, Estetik Yay koleksiyoncularının katkılarıyla gerçekleşen ve çoğu 50’li ve 60’lı yıllardan klasikleşmiş modellerden oluşan sergiye İnegöl AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdiler.

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54